fredag 17. oktober 2008

Litt av kvart

Hugsar de denne? Eg slo til og bestilte den her i veka. Det kan jo hende eg får litt ledig tid fram til jul slik at eg får strikka den også. Eg har berre ca 15-20 julegåver å lage, så det går nok. Dessutan så har eg berre begynt på 3-4 andre strikkeprosjekt den siste veka... Kor mange prosjekt er det råd å halde på med  på same tid eigentleg?

Vel, stor var gleda då eg såg at postmannen hadde stappa denne i postkassa i dag:

geilsk1

geilsk2

Så kjapt! Eg som venta på brev frå tollvesenet med ekstra gebyr... Dei hadde sikkert fri idag, sidan det var så fint ver. Eller så vart dei sjarmert av den koselege pakken :) Jippi!

Så då spørs det om det blir endå eit prosjekt på pinnane, eller om eg kanskje skal gjere ferdig noko anna først. Har nokre vesker eg skal sy også, men har nesten ikkje vore heime denne veka lenge nok til å leite fram symaskina.

I ordered this a couple of days ago, and was really pleased to find it in my mail today. I wasn't expecting it to get here so quickly. Now I just have to decide if I'm going to start on it right away, or if I should try to finish a few of the other projects I've started this last week first. How many projects can you one work at at the same time, really? Quite a few, it seams... (I have ca 15 Christmas presents to make so I better start now).

I have some bags to finish too, but have not had time to find the sewing machine this week. Below is two bags I recently sent to their new owners.

Dette er to vesker som eg har sendt avgarde til nye eigarar.

blue brown messenger

Lillian's

Eg strikka desse også i haustferien, og no er dei godt i bruk.

handvarmar1

handvarmar2

handvarmar3

My Lorna's Laces yarn became these.

I kveld er det avslapping i sofaen, før den store syngehelga. Kom gjerne på konsert, dersom du tilfeldigvis er her på Sørlandet :)

God helg til alle.

5 kommentarer:

 1. Jeg ble kjempesjarmert av den fine geilskposen! Så fin å få i posten.

  Masse flott du hadde fått, laget deg, likte godt veska.

  SvarSlett
 2. Æææh! Skrivefeil! Veskene, skulle det stå! Ser jo ut som jeg ikke hadde lest posten, jo.

  SvarSlett
 3. Flott pakke ja, det setter en liten spiss på det, at de bryr seg om innpakningen. Veskene var kjempefine, og pulsvarmerne like så. Jeg tror du kommer i havn før jul jeg, du er ganske så kjapp!

  SvarSlett
 4. Misunnelig! Har gått og siklet på Bente Geils modeller i lang tid, men har så mye annet liggende at jeg ikke har gitt meeg selv lov til å handle noe ennå. Fine vesker. Du er flink med mer enn strikkepinnene! Lykke til med alle konsertene. Er jo på Sørlandet, men kvelden går med til Kardemomme By på teateret.

  SvarSlett
 5. Wow, I wish I could knit as well as you do. These are tres cool!

  SvarSlett

Takk for kommentaren, stikk gjerne innom igjen!
Thanks for commenting and welcome back!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails