lørdag 4. april 2009

E for...


(Bilde frå ETSY)
Etsy er ein internettstad for dei som vil selge heimelaga saker. Den vart starta i 2005 og har no over 100 000 selgarar med eigne butikkar.
Der inne kan du finne alt mulig. Også materiale til å lage ting. Det er enkelt å søke, og ein kan gå seg heilt vill i alle dei fine tinga. (Og vips så har ein visst handla litt...)
Du kan også gjere fargesøk.
(Bilde frå ETSY)

Eg har ikkje butikk der, men har laga meg ein konto slik at eg kan handle. Og eg har handla hos fleire selgarar. Både smykker, bilder, stoff og andre ting. Som regel kjem varene i posten i løpet av ei veke. Eg har handla frå selgarar i USA, Australia, Kypros.
Bildet i bakgrunnen her er frå butikken til Belle and Boo.
Her er nokre stoff frå Namolio.

Og så litt andre ting eg har handla... Ein fin kalender frå Paper&inkling (Bilde frå butikken)

Scrabblesmykker frå ThePendantFactory. (Bilde frå butikken)Det siste eg kjøpte var nokre stolbilder frå mywireempire (Bilde frå butikken)Ho hadde salg då eg var innom, så eg kjøpte to stolbilder og fekk eit gratis. Trur dei blir fine inramma på veggen min etterkvart :)

Eg går ikkje på handletur der inne heile tida altså, men det er spennande å vere innom av og til. Og så er det kjekt å støtte folk som likar å skape og som prøver å ha det meir eller mindre som leveveg. Ta dykk ein tur innom!

Fleire innlegg på bokstaven E finn de inne hos Petunia.

7 kommentarer:

 1. Dette var interessant for dette viste jeg ikke. Dette må jeg sjekke ut:)
  ABC er hvis blitt den nye opplysningstjenesten!!!
  Flott bidrag fra deg!

  SvarSlett
 2. Dette var nytt og interessant.
  Et bra initiativ for all som som vil selge egenproduserte saker og ting i det smaå - til hele verden. Ganske så fantastiske muligheter internettet gir.

  SvarSlett
 3. Nå leder du meg inn i fristelsen Solveig!
  Jeg må nok surfe litt rundt der inne. :)

  SvarSlett
 4. Så smart med en slik internett side, var ikke klar over at det fantes et slikt sted. Veldig flott bidrag med bokstaven E.. I like!

  SvarSlett
 5. Sluttar meg til dei andre, dette var interesant...
  Her må eg ein tur innom:0)

  SvarSlett
 6. Der kan man finne mange fristelser, ja og mye fint. :)

  SvarSlett
 7. Det var helt nytt for meg! Du verden, hørtes litt spenende ut! Du har fått kjøpt mye fint, ser jeg.. Må ta meg en titt en dag.. Jeg er litt redd nettbutikker jeg ikke helt vet "hva/hvem" er, men det ser ut som det har gått bra for deg? Å handle der. Ha en god påske! :)

  SvarSlett

Takk for kommentaren, stikk gjerne innom igjen!
Thanks for commenting and welcome back!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails