Ooops… det er visst ei stund sidan forrige innlegg…
Dagane går litt fort, og ettermiddagane er altfor korte for tida. Og etter at vi snur klokka i natt blir dei vel endå kortare…
Dei ledige ettermiddagane prøvar eg å få gjort litt borte i huset. I dag malte eg vindfanget kvitt, og i morgon skal doveggane bli turkise tenkte eg…
Eg har fått pakka ut ein del kasser – er nemleg på jakt etter skruane til bokhyllene – men så longt har eg ikkje funne den rette kassa…
Har derimot funne nokre kasser som urørte har vore med på eit par flyttingar, tinga pakka inn i aviser frå midt på 90-talet. Mimre, mimre… Ser at nips-smaken min har endra seg ein smule, så nokre av tinga kjem nok i gi-vekk-kassa.
Og som de kanskje ser så er det tid for monstermuffins igjen
Etter å ha sett Trolljegeren på kino igår kveld var vi passe stemning til å pynte muffinsane.
Er det nokon som vil kome på besøk og smake?
------------------
The days are really getting shorter here. To night we turn the clocks back to winter time. That means more light in the mornings and even shorter afternoons…
I’m trying to get ready to move in to my new place. Still have lots to do there…
= Not much time for crafting…
But we did have time to make monster cupcakes yesterday
It’s time for monter cupcakes again.
Noen av disse ser jo litt skummel ut da. Smaker helt sikkert godt. Herlige farger. Ønsker deg en fin helg videre.
SvarSlettklem
Kule muffins, jeg skulle gjerne ha satt tennene i en av dem!
SvarSlettDesse var av det solide slaget...
SvarSlettEr ikkje i tvil om at dei smakar godt også..
Jeg har ikke lest teksten i dette innlegget, dessverre! Jeg ble bare helt fasinert av muffinspyntinga di! Stiiiilig!
SvarSlettArtige kaker, som sikkert smakar like godt som dei ser ut:-)
SvarSlettSo cute! They look yummy!
SvarSlettVery cute cupcakes. Good luck with your move.
SvarSlettJa takk jeg kommer gjærne på besøk.
SvarSlettDe tøffeste muffinsene på Vestlandet!
Ble inspirert til å gi pepperkakrne
en annen pynt i år.
Ha en fin dag: )
Malu
Hvilken glasur oppskrift har du brukt?
SvarSlettTone
Eg lagar ein slags oste-smør-krem. Brukar ikkje oppskrift lenger...
SvarSlettMen har i ca like delar av smør og Philadelphaost (f eks 50-100 gram - spørs kor mange muffins eg har). Rørast mjukt i miksar. HA i litt vaniljesukker og så melis til konsistensen er passeleg (kan gå med ganske mykje melis). Vert kremen for tjukk kan ein tynne med litt melk. Miks godt for å få den luftig.