Eg startar adventsblogginga med nokre glimt frå lillesøster si lefsebaking i helga. Trur ho fekk dreisen på det.
Tikk-takk-TAKKE! Lefsene blei gode!
------------------------------
We made “lefse” this weekend. They are a kind of cake. Baked very thin, and filled with a thin layer of butter and sugar and then cut up in smaller pieces. A tradition in this part of Norway.
ser skikkelig proffet (og godt!) ut!
SvarSlettTrur eg må be Kirsten om eit "få leiven rund"-kurs. Lagde lefser med ei veninne, men dei fekk ikkje slik form av ein eller annan grunn, men gode vart dei da :)
SvarSlettGry
Å, nå fikk jeg lyst på lefse :)
SvarSlettHar ikke tort å prøve meg på lefse steking ennå, men kanskje jeg må låne takka til svigerfar å prøve ;)
Hjemmelagde lefser er definitivt best!
SvarSlettJeg har faktisk en takke liggende, arvet fra svigermor, men den har ikke vært brukt her i huset. Kanskje det er på tide, for jeg kan tenke meg at lefsene deres ble gode, ja :)