tirsdag 1. desember 2009

1.

Eg startar adventsblogginga med nokre glimt frå lillesøster si lefsebaking i helga. Trur ho fekk dreisen på det.

DSCF1579

DSCF1584

DSCF1585

DSCF1582

Tikk-takk-TAKKE! Lefsene blei gode!

------------------------------

We made “lefse” this weekend. They are a kind of cake. Baked very thin, and filled with a thin layer of butter and sugar and then cut up in smaller pieces. A tradition in this part of Norway.

4 kommentarer:

  1. ser skikkelig proffet (og godt!) ut!

    SvarSlett
  2. Trur eg må be Kirsten om eit "få leiven rund"-kurs. Lagde lefser med ei veninne, men dei fekk ikkje slik form av ein eller annan grunn, men gode vart dei da :)

    Gry

    SvarSlett
  3. Å, nå fikk jeg lyst på lefse :)
    Har ikke tort å prøve meg på lefse steking ennå, men kanskje jeg må låne takka til svigerfar å prøve ;)

    SvarSlett
  4. Hjemmelagde lefser er definitivt best!
    Jeg har faktisk en takke liggende, arvet fra svigermor, men den har ikke vært brukt her i huset. Kanskje det er på tide, for jeg kan tenke meg at lefsene deres ble gode, ja :)

    SvarSlett

Takk for kommentaren, stikk gjerne innom igjen!
Thanks for commenting and welcome back!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails